Integritetspolicy

Uppdaterad 2021, för letmecreate.fi.

Vilka personuppgifter samlas in och varför?

Data du själv lämnar på webbplatsen samlas in och lagras enligt följande:

 

Analys & statistik

Google Analytics används och samlar data i syfte att få statistik över webbplatsens besökare och hur de beter sig på sajten. Denna data hanteras vanligen via en av Googles servrar i USA. Om du inte vill tillåta Google Analytics spårning kan du installera ett tillägg till din webbläsare härifrån: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Statistik och analys används aldrig för att identifiera enskilda användare eller för att para ihop den informationen med övrig data från en enskild användare.

 

Mejlutskick

Mailchimp används för att skicka ut mejl till dig som valt att registrera dig för att motta dessa utskick eller om du handlat från oss. I mejlen skickas information ut som anses vara av värde samt eventuell reklam för egna tjänster. Vid eventuell reklam från samarbetspartners framkommer alltid detta tydligt. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken, en länk finns längst ner i varje mejl.

 

Vid ett köp

När du genomför ett köp på webbplatsen samlas person-, kontakt-, och betalningsinformation in. Såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och företagsinformation. Det är uppgifter som du själv lämnar och som är nödvändiga för att kunna tillhandahålla och leverera våra tjänster.

 

Vilka rättigheter har du till dina data?

Om du har gjort ett köp på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter som finns sparade om dig. Du kan också begära borttagning av alla uppgifter som sparats om dig via webbplatsen. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som måste sparas av administrativa, juridiska eller säkerhetsmässiga skäl.

Vi lämnar endast ut personuppgifter till tredje part då det är en lagstadgad skyldighet eller för att kunna genomföra åtagandet mot dig som kund. Dina personuppgifter överförs eller säljs aldrig till tredje part i reklamsyfte.

Kontakta oss för mer information.