Köpvillkor

Uppdaterad 2021, för letmecreate.fi.

Företagsinformation

Let me create drivs av Michaela von Kügelgen och Jennifer Sandström och är baserat i Finland. De köp som görs på sajten registreras under företaget Pinions kb med momsregisteringsnummer FI26695867.

 

Betalning & leverans

Priserna anges i euro, inklusive moms. Du kan betala med betalkort via tjänsten Stripe. Hör av dig om du önskar betala via faktura.

Leverans utförs enligt överenskommelse. Digitala produkter laddar köparen själv  ner direkt, fysiska produkter postas inom utlovad tidsperiod.

 

Ångerrätt & garanti

Ångerrätt gäller varken för de digitala eller fysiska produkterna. Om du av någon anledning varit missnöjd med ditt köp är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Vid ett köp

När du genomför ett köp på webbplatsen samlas person-, kontakt-, och betalningsinformation in. Såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och företagsinformation. Det är uppgifter som du själv lämnar och som är nödvändiga för att kunna tillhandahålla och leverera våra tjänster.

 

Integritetspolicy

När du gör ett köp lämnar du dina personuppgifter. I samband med köpet godkänner du att uppgifterna lagras och används, men endast för att kunna fullfölja avtalet mot dig som kund. Enligt GDPR-lagen har du vissa rättigheter om den information som finns registrerad om dig. Läs mer i Integritetspolicyn.