inlägg i nå dina mål & fira

 

Hur tänker vi kring målsättning och varför tycker vi att det är viktigt att fira varenda liten framgång? Varför misslyckas du med dina mål och är det alltid viktigt att uppfylla dem eller är det viktigare att faktiskt bara göra något?

7 orsaker till varför du misslyckas med dina företagsmål

därför misslyckas du med dina företagsmål

Alla företag har ett eller flera mål de jobbar mot. Det finns de småföretagare som driver sina företag för att de är kreativa själar som vill göra något de älskar, det finns de som driver sitt företag med ett affärstänk och så finns det en kombination av de två. Ett företagsmål kan hjälpa dig i det du gör – ja också som kreativ och rörig själ som bara vill leva din dröm, det är väl ett utmärkt mål i sig?

När målsättningar blev en del av mitt liv

Att sätta mål

Du måste självklart inte sätta mål. Bevisligen kan man leva ett helt liv utan ett endaste (nedskrivet) mål, men jag har själv märkt hur roligt det är att sätta mål och sedan se hur många av dem som faktiskt förverkligas.

Done is better than perfect/how to get shit done

done is better than perfect

Vill du alltid leverera perfekta resultat och filar gärna på detaljerna in i det sista? Allting kan alltid göras lite bättre och man måste alltid ge sitt yttersta, sina absolut bästa 100%. Alltid oavsett. Men har du reflekterat över hur det kanske begränsar dig? Hur det lämnar massor av saker ogjorda för att det är ett alldeles för stort projekt att påbörja och slutföra?

Konferens för egenföretagare – så ordnar du en själv

Konferens för egenföretagare

Grundidén till det här kommer från de större företagen. De sätter sig ner årligen, ibland ett par gånger per år, och funderar på hur det går, varför det går som det går och var fokus borde ligga. När jag gick från att vara anställd till företagare var det viktigt för mig att känna att det var på riktigt – jag ville få mitt företag att gå runt och kunna livnära mig som egen!

Fira dina framgångar – varför & hur?

Fira dina framgångar

När vi går i mål känns det faktiskt ofta inte längre lika speciellt som när vi först satte upp målet. Och det är helt enkelt för att vi sakta jobbat oss framåt och när vi väl uppnår något så har vi liksom hunnit vänja oss vid tanken. Därför behöver du den där påminnelsen. Just det, nu har jag klarat av X – det här skulle jag ju fira!

tillbaka till alla tips