Mitt Företagsår +365

– ett sammanhang för dig som egenföretagare

 

Gör 2022 till ditt bästa företagsår hittills med hjälp av oss och dina nya företagarkollegor – bli en del av Mitt Företagsår +365!

Tillsammans med oss, Kugge och Jennifer, och fjorton andra företagare får du bolla frågor som hjälper dig att utveckla ditt företag i rätt riktning. Vi vill vara de som påminner dig om att det är dags att följa upp dina mål, planera in semesterveckor eller boka in en lyxig hotellkonferens.

För om vi ska vara helt ärliga, så innan vi två lärde känna varandra var vi båda lite lost. Vi var rätt nya som företagare och det var mycket vi inte hade koll på. Att vi under de senaste åren kunnat ta hjälp av varandra har hjälpt oss att utvecklas och driva våra verksamheter framåt.

Nu vill vi erbjuda dig just detta: ett sammanhang som håller dig ansvarig och hjälper dig framåt under hela året.

Ansök senast 17 december.

jag vill ansöka till Mitt Företagsår +365

jobba smartare & nå dina mål

Du tror på idén om att driva företag på dina villkor. Du vill utvecklas, ta dig framåt, jobba med dina drömuppdrag – och hitta balansen i allt detta. Men framförallt vill du jobba smartare för att ge utrymme åt det kreativa, ta tillvara på den frihet du har och se till att företagarlivet blir som du föreställt dig. Och för att du inte ska behöva göra det ensam.

investera i ditt företag

Investera 1 euro om dagen i ditt företag, för att du tror på dig själv och ditt arbete. I Mitt Företagsår +365 ses vi under fyra workshops online och ser till att vi tillsammans når de företagsmål vi sätter upp för oss själva. Hela året har du tillgång till en privat Facebook-grupp där någon garanterat kommer ha ett svar på vad du än undrar över.

hitta ditt sammanhang

Vi vill skapa en balanserad grupp som ger oss alla de bästa förutsättningarna för företagsåret 2022. Därför väljer vi medlemmar via en urvalsprocess för att försäkra oss om att vi har olika expertiser och erfarenheter i gruppen. Vi ser fram emot att få din ansökan och meddelar före årsskiftet om du är våra nya företagarkollega.

För dig som …

→ vill utvecklas och driva ditt företag på ett smartare sätt än tidigare

→ behöver en spark i baken för att ta dig dit du vill och ha den företagarvardag du drömt om

→ längtar efter en plats där du kan bolla dina frågor, tankar och utmaningar

Information

Mitt Företagsår +365 består av fyra workshops under året samt en Facebookgrupp för pepp, stöd och uppföljning.

 

Datum och tema för träffarna:

31 januari – Tillsammans startar vi upp året och gör oss redo för 2022. Du får spika årets mål och planer, och med hjälp av input från andra företagare se till att dina mål är en perfekt balans av inspirerande, skrämmande och hållbara.

 

4 april – Dags för kvartalskoll. Hur har ditt år börjat? Behöver du justera något? Vilka lärdomar kan du ta med dig från första kvartalet?

 

13 juni – Halvårsavstämning & firande. Du summerar årets 6 första månader, förbereder dig för sommaren och landar i insikter att ta med dig in i hösten.

 

5 september – Höstkickoff. Vi förvandlar sommarens energi till actions för hösten. Du får chans att justera årets mål och fundera på vad som är viktigast NU fram till årsskiftet?

 

Träffarna är 2 timmar och hålls på Zoom, kl. 14–16 finsk tid (13–15 svensk).

 

För hela pluspaketet betalar du 365 euro ex. moms (du väljer om du vill faktureras i en eller två rater).

 

Vi kommer ta in ett maxantal på 15 företagare.

 

Har du frågor? Skicka ett mejl till oss på hello@letmecreate.fi

jag vill ansöka till Mitt Företagsår +365

Fem anledningar att bli en del av i Mitt Företagsår +365

1. Du lär dig driva ditt företag smartare, genom att reflektera och analysera istället för att bara köra på

2. Du ser till att ha behålla ett tydligt fokus som hjälper dig nå dina mål

3. Tillgång till ett värdefullt nätverk av företagare med olika expertiser

4. Tillsammans håller vi varandra ansvariga – det du vill få gjort blir av!

5. Ett roligare och mindre ensamt företagsår

 

Skicka in din ansökan till oss senast fredagen den 17 december.

vilka är vi?

michaela ”kugge” von kügelgen

Blogg
Instagram
LinkedIn

Kugge är utbildad journalist, författare och företagare sedan 2015 med bred erfarenhet av att jobba mot stora och långvariga kunder (B2B).

Just nu jobbar hon helst med sina skrivprojekt, de egna skrivarkurserna och inspirationsbrevet som hon skickar ut varannan onsdag.

Hon romandebuterade 2017 med Vad heter ångest på spanska? och 2020 utkom Nationen. Arbetet med den tredje romanen, en finlandssvensk Bridget Jones, är i full gång.

Kugge är den som ser till att saker blir gjorda. Hon är en ”inbox zero”-typ och känner inte till konceptet prokrastinering. Det har flera gånger konstaterats att alla skulle behöva en Kugge i sina liv.

Samtidigt som hon är utomordentlig frilansskribent och översättare utvecklar hon också gärna nya idéer som skrivkurser och retreathelger.

På fritiden spelar hon handboll, yogar, läser och ordnar middagar med mycket bubbel.

kolla in kugges blogg

jennifer sandström

Blogg
Instagram
LinkedIn

Jennifer är utbildad företagsekonom och sedan 2017 företagare. Med flera års erfarenhet av marknadsföring på startups och medelstora företag konsultar hon idag inom digital marknadsföring och sökmotoroptimering, samt driver en framgångsrik blogg.

Just nu håller hon bland annat i en omtyckt SEO-kurs och skapar innehåll för sin blogg och andra företag.

Jennifer är den som lägger märke till detaljerna med en ständig strävan efter perfektion. Hon tror dock stenhårt på startup-tänket som går ut på att testa, utvärdera och revidera – och försöker därför öva på principen att allt inte behöver vara perfekt.

Tack vare sin tidigare bakgrund och en omättlig nyfikenhet har hon idag en bred kunskap i både marknadsföring och innehållsskapande (text och bild).

Hon gillar att upptäcka nya platser och människor, tackar aldrig nej till ett äventyr och har hjärtat i norr.

kolla in jennifers blogg