inlägg i nätverka & samarbeta

 

Bara för att du är egenföretagare betyder det inte att du måste jobba ensam. Ordna konferenser, inspireras av andra, nätverka och hitta likasinnade och ta hjälp med sådant du inte kan, vill eller hinner. Vill du ha tips om hur och vem du ska ta hjälp av? Kika in här.

Tankar kring att jobba ihop med andra

samarbeta med andra

Det  är nog inte en slump att jag valt att jobba som ensamföretagare – jag trivs väldigt bra med det och att jag själv får hålla i alla trådar. Att jobba ihop med andra kräver vissa grundpelare för att det ska funka och att alla parter ska vara nöjda. Här följer alltså några lärdomar och tankar jag har kring temat.

9 virtuella assistenter som kan hjälpa dig med marknadsföring

Okej så istället för ”assistent” är ett vanligt förekommande begrepp i dagens onlinevärld ”virtuell assistent”. Det rör sig helt enkelt om en person som inte är direkt anställd av dig och inte finns på samma fysisk plats – utan ni jobbar helt digitalt med varandra.

5 tips till dig som vill bli bättre på att nätverka

Nätverka som egenföretagare

En avgörande grej för mig är att jag har ett rätt stort nätverk – och det växer hela tiden. Största delen av alla jobb jag får kommer från en återkommande kund eller så en ny kund som någon tidigare kund tipsat om mig. Men hur ska en egentligen nätverka och få de här kontakterna?

12 bloggar om företagande, entreprenörskap & marknadsföring

bloggar om företagande

Mitt favoritsätt att konsumera innehåll är genom bloggar och jag har hittat några bloggar om företagande och entreprenörskap som jag gillar extra mycket. Här kommer dessa tips till er som antingen redan driver företag eller går i tankar om att starta eget.

tillbaka till alla tips