bakom let me create

Två egenföretagare – som jobbar ihop. Konceptet let me create består av oss två, Kugge och Jennifer, som driver våra företag på eget håll, men ändå tillsammans.

Kugge är Helsingforsbon som vurmar för Latinamerika och Berlin men trivs bäst i Finland. Jennifer är Gällivarebon som hittade sin finska kärlek i München och till slut landade i Helsingfors. 2016 korsades våra vägar tack vare Google och bloggen.

Företagandet är något vi identifierar oss starkt med. Vi uppskattar friheten, ansvaret och möjligheterna det innebär. Och därför vill vi uppmuntra och hjälpa dig som också är egenföretagare att driva ditt företag smartare.

I våra företag skriver, fotograferar och skapar vi. Marknadsför och leder kurser. För att behovet finns – och för att vi inte kan låta bli.

Vi förenas i att vi båda älskar att förverkliga kreativa projekt och förstås: resor. Genom let me create kan vi utmana varandra, peppa i mot- och medgång – och kanske uträttar vi lite större stordåd med hjälp av varandra.

michaela ”kugge” von kügelgen

Blogg
Instagram
LinkedIn

Kugge är utbildad journalist, författare och företagare sedan 2015 med bred erfarenhet av att jobba mot stora och långvariga kunder (B2B).

Just nu skriver hon bland annat för företagarsajten Y-studio på både svenska och finska. Hon är ständigt nyfiken och på jakt efter nya intressanta personer att intervjua.

Hon romandebuterade 2017 med Vad heter ångest på spanska? och 2020 utkom Nationen. Arbetet med den tredje romanen, en finlandssvensk Bridget Jones, är i full gång.

Kugge är den som ser till att saker blir gjorda. Hon är en ”inbox zero”-typ och känner inte till konceptet prokrastinering. Det har flera gånger konstaterats att alla skulle behöva en Kugge i sina liv.

Samtidigt som hon är utomordentlig frilansskribent och översättare utvecklar hon också gärna nya idéer som skrivkurser och retreathelger.

På fritiden spelar hon handboll, yogar, läser och ordnar middagar med mycket bubbel.

anlita kugge

jennifer sandström

Blogg
Instagram
LinkedIn

Jennifer är utbildad företagsekonom och sedan 2017 företagare. Med flera års erfarenhet av marknadsföring på startups och medelstora företag konsultar hon idag inom digital marknadsföring och sökmotoroptimering, samt driver en framgångsrik blogg.

Just nu håller hon bland annat i en omtyckt SEO-kurs och skapar innehåll för andra och sin egna blogg.

Jennifer är den som lägger märke till detaljerna med en ständig strävan efter perfektion. Hon tror dock stenhårt på startup-tänket som går ut på att testa, utvärdera och revidera – och försöker därför öva på principen att allt inte behöver vara perfekt.

Tack vare sin tidigare bakgrund och en omättlig nyfikenhet har hon idag en bred kunskap i både marknadsföring och innehållsskapande (text och bild).

Hon gillar att upptäcka nya platser och människor, tackar aldrig nej till ett äventyr och har hjärtat i norr.

anlita jennifer

soundtrack