inlägg i starta eget företag

 

Går du i tankarna på att starta eget företag? Eller vill du ha tips på hur du får jobb som frilansare? Här har vi samlat alla våra bästa tips för dig. Hur du ska våga ta steget och vad som är viktigt att tänka på innan.

10 tips för dig som vill starta eget

tips för att starta eget

Att driva företag kan vara så otroligt givande, men också så klart tungt. Inte minst ekonomiskt, eftersom en stabil månadsinkomst inte är säker. Men hur många saker är egentligen säkra här i livet? Jag tror vi är onödigt rädda för att våga förverkliga våra drömmar.

Hur startar man eget företag?

hur startar man eget företag

Hur går man rent praktiskt tillväga för att starta eget företag? Jag kan börja med att säga att det är inte så svårt eller krångligt som det först kan verka – det kan vara lite rörigt och känns svårt innan man vet var man ska börja och vad man behöver göra. Och var inte rädd för att göra fel, det går att rätta till.

Företagardröm: att tänka tanken och våga agera

våga starta eget företag

4 februari 2015 skickade jag min första faktura. För ett bloggsamarbete där mitt utgångspris var 1500 sek men som efter en förhandling slutade med att jag svarade ”Jag skulle kunna gå med på ett undantag och säga 1000 kr eftersom du ändå är så samarbetsvillig och kom med ett mer passande förslag!”

5 tips för att få frilansjobb

hur får man frilansjobb

Jag blir väldigt ofta kontaktad av nya kunder som hör av sig eftersom någon rekommenderat mig för dem. Ofta är det tidigare kolleger från femmånadersjobbet 2011. Så det här med att många jobb kommer via kontakter stämmer. Men minst lika viktigt är det att göra ett gott jobb.

tillbaka till alla tips