konsulthjälp

ta din idé till nästa nivå

Det är inte ovanligt att någon kontaktar Kugge eller Jennifer för att be om hjälp och råd. Kugges hjärna kickar igång när hon får ett problem att lösa och hon är en mästare på att brainstorma och hitta på nya sätt att göra något.

Sedan kommer Jennifer och styr upp allt. Hon är analytisk och gör aldrig något förhastat. Vi brukar skämta att Kugge är motorn och Jennifer bromsen – och ofta behövs bägge i ett lyckat projekt.

Vi hjälper dig när du har fastnat i ditt företag. Har du en idé som du inte riktigt får grepp om? En tanke som inte känns helt klar? Släng dina problem över oss och ge oss en chans att lösa dem.

Vi har erfarenhet av att starta upp företag, pitcha idéer, skapa kurser, hålla i större projekthelheter, ordna retreat och mycket mer. Hör av dig till oss så snackar vi vidare. Kanske det är just vi som hjälper dig framåt?

kontakta oss

vad säger våra kunder?

”Jennifer worked with a combination of project management, business development and digital marketing. She led a team of freelancers and translators, coordinated the project in 7 different countries, as well as planned and executed marketing activities. Thanks to her efforts, conversion rate, and in turn revenue, grew by over 30 % in 2019.”

– Katri Björklund, 10Monkeys