översättningar

finska <> svenska

Översättningar mellan svenska och finska kan vara knepiga i och med att språken skiljer sig så mycket. Därför översätter Kugge alltid innehåll, inte ord för ord. Tack vare detta ser hon till att språket är smidigt och håller samma nivå som i originaltexten.

Hennes översättningserfarenhet innefattar allt från nyheter, reklamtexter och fakta (med undantag för tekniska/termspecifika texter). Hon kan också skriva artiklar från grunden på både svenska och finska – helt enligt dina behov.

Längre och mer sammanhängande texter faktureras per ord, övriga texter per timme.

 

engelska > svenska

Med känsla för språk och sammanhang översätter Jennifer från engelska med den svenskspråkiga läsaren i åtanke. Både texter för marknadsföring och sökoptimerat  innehåll är något Jennifer gärna tar sig an då det ligger inom hennes expertis.

 

fler språk?

Vi kan även via kvalitetssäkrade underleverantörer översätta från svenska till engelska, samt både till och från tyska, italienska och franska. Hör av dig med din förfrågan för att få en offert.

kontakta oss

prislista

  • finska > svenska: 0,30 euro euro/ord + moms
  • svenska > finska: 0,25 euro/ord + moms
  • engelska > svenska: 0,18 euro/ord + moms
  • timpris 105 euro/timme + moms

Extra avgifter kan tillkomma för saktexter med specifika termer, samt vid tight tidtabell. Vi kommer alltid tillsammans överens om priset inför ett uppdrag.

 

Hör av dig så diskuterar vi vidare.

vad säger våra kunder?

”Jag har samarbetat med Michaela sedan början av 2019. Hon skriver artiklar för Y-Studio både på finska och svenska och översätter också. Hon är snabb och pålitlig och kan föra fram egna idéer och förslag. Jag kan varmt rekommendera Michaela både för kortare och längre projekt.”

 – Kimmo Koivikko, Hube Helsinki

”Jennifer is someone to trust. She’s easy to work and communicate with and is always quick with her responses. Her translations are always up to par.”

– Mikaela Björkqvist, Kurio