SEO & marknadsföring

sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att synas på Google. Det är här dina kunder och din målgrupp finns. Men det handlar om mycket mer än så.

Med hjälp av SEO lär du dig hur du kan fånga in rätt publik – utan betald marknadsföring. Sökoptimering handlar också om användarvänlighet, alltså om att ge dina besökare en bättre upplevelse.

Jennifer är upplärd på startupföretag i både Tyskland och Finland, och har hjälpt fler än 50 företag förbättra sina hemsidor, skapa bättre innehåll och nå ut till fler.

SEO är en djungel, men Jennifer hjälper dig eller din organisation att styra upp sökoptimeringen. Hon kan ge konsultationer och kurser, skanna er hemsida för att komma med förbättringsåtgärder och även hjälpa er att skapa sökoptimerat innehåll.

Läs mer här nedan:

SEO-kurs

En onlinekurs i SEO som riktar sig till småföretagare, marknadsförare och innehållsskapare som vill lära sig grunderna i SEO i ett kompakt och lättillgängligt format.

Läs mer om kursen och anmäl dig till nästa omgång!

privat konsultation

Boka in en personlig konsultation för att gå igenom specifika frågor och funderingar som du har gällande sökoptimering på din webbplats eller inom din bransch.

Konsultationerna hålls via Zoom med video eller telefon.

Hör av dig och boka in en konsultation!

sökoptimerat innehåll

Behöver du text eller artiklar till företagets hemsida för att driva mer trafik? Jennifer skapar gärna sökoptimerat material med rätt nyckelord, enligt er tonalitet och med målgruppen i åtanke.

hör av dig för SEO-hjälp

marknadsföring

Vem är din målgrupp? Vad erbjuder du den? Och hur når du målgruppen med ditt erbjudande? Jennifer är van att arbeta med hela kundresan i åtanke. Det börjar med företagets varför och fortsätter hela vägen till en konvertering.

Hon hjälper dig gärna att utveckla en hållbar strategi för ditt företags digitala marknadsföring. Det kan till exempel handla om att identifiera huruvida ni behöver ett nyhetsbrev, jobba mer aktivt med sociala medier (och vilka!) eller satsa på sökmotoroptimering.

Marknadsföring är viktigt – men bör också vara kopplat till företagets övergripande mål och inte göras ”bara för att.”

hör av dig för hjälp med marknadsföring

vad säger våra kunder?

”Att med Jennifers otroligt kompetenta material ta mig an SEO var både roligare och mera effektivt än jag hade trott. Jag har nu en tydlig strategi för mina hemsidor, vet hur jag ska följa upp statistiken och vad jag vill erbjuda mina läsare. Jag rekommenderar varmt SEO-kursen för egenföretagare, företag och bloggare som vill lära sig grunderna i att driva trafik till sina sidor!”

– Amanda Backholm, Manttu Yoga

”Efter mitt samtal med Jennifer där vi såg över mina sociala medier, SEO och struktur känner jag mig mer organiserad och inspirerad än någonsin! Det har inte bara lett till större ordning på bloggen, jag har ett annat tänk nu och att redan i de första stegen i mitt skapande ha med mig de verktyg hon gav mig har lett till att jag producerar ett mycket mer kvalitativt innehåll! Konsultationen med henne var oerhört värdefull och något jag varmt kan rekommendera.”

– Rania Rönntoft, Northbound Media