sökmotoroptimering (SEO)

sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att synas på Google. Det är här dina kunder och din målgrupp finns. Men det handlar om mycket mer än så.

Med hjälp av SEO lär du dig hur du kan fånga in rätt publik – utan betald marknadsföring. Sökoptimering handlar också om användarvänlighet, alltså om att ge dina besökare en bättre upplevelse.

Jennifer är upplärd på startupföretag i både Tyskland och Finland, och har hjälpt fler än 70 företag förbättra sina hemsidor, skapa bättre innehåll och nå ut till fler.

SEO är en djungel, men Jennifer hjälper dig eller din organisation att styra upp sökoptimeringen. Hon kan ge konsultationer och kurser, skanna er hemsida för att komma med förbättringsåtgärder och även hjälpa er att skapa sökoptimerat innehåll.

Läs mer här nedan:

SEO-kurs

En onlinekurs i SEO som riktar sig till småföretagare, marknadsförare och innehållsskapare som vill lära sig grunderna i SEO i ett kompakt och lättillgängligt format.

Läs mer om kursen och anmäl dig till nästa omgång!

SEO-paket

Vill du få din hemsida analyserad tillsammans med en strategi för hur du bör fortsätta ditt SEO-arbete?

Välj bland de här två paketen eller hör av dig för en skräddarsydd offert:

 

Grundläggande SEO-analys & strategi

  • Teknisk analys av hemsidan för att säkerställa att SEO:n är bra och förslag om något skulle behöva åtgärdas (laddningstid, bilder, robots.txt, sitemap.xml, interna länkar etc.)
  • Förslag på minst 5 relevanta nyckelord där det finns chans att ranka och som därför bör implementeras på sajten
  • Grundläggande SEO-strategi för hur ni bör fortsätta framåt för att uppnå resultat
  • Inklusive checklista att använda när ni sökoptimerar en sida

Pris: 590 euro ex. moms

 

Avancerad SEO-analys & strategi

  • Teknisk analys av hemsidan för att säkerställa att SEO:n är bra och förslag om något skulle behöva åtgärdas (laddningstid, bilder, robots.txt, sitemap.xml, interna länkar etc.)
  • Förslag på minst 5 relevanta nyckelord där det finns chans att ranka och som därför bör implementeras på sajten
  • Analys av existerande texter, sidor och hemsidans struktur (max 5–7 sidor), samt förslag på hur det kan optimeras och vad som krävs för att kunna ranka
  • Analys av 3 konkurrenter för att ge er värdefull data ni kan ha användning av i ert SEO-arbete
  • SEO-strategi för kommande 1,5 åren för att vara konkurrenskraftiga
  • Inklusive checklista att använda när ni sökoptimerar en sida

Pris: 945 euro ex. moms

 

Hör av dig för att boka in!

 

OBS! Paketen gäller en vanlig eller enklare hemsida. För större hemsidor – hör av dig!

privat konsultation

Boka in en personlig konsultation för att gå igenom specifika frågor och funderingar som du har gällande sökoptimering på din webbplats eller inom din bransch.

Konsultationerna hålls via Zoom med video eller telefon.

Hör av dig och boka in en konsultation!

sökoptimerat innehåll

Behöver du text eller artiklar till företagets hemsida för att driva mer trafik? Jennifer skapar gärna sökoptimerat material med rätt nyckelord, enligt er tonalitet och med målgruppen i åtanke.

hör av dig för SEO-hjälp

vad säger våra kunder?

”Att med Jennifers otroligt kompetenta material ta mig an SEO var både roligare och mera effektivt än jag hade trott. Jag har nu en tydlig strategi för mina hemsidor, vet hur jag ska följa upp statistiken och vad jag vill erbjuda mina läsare. Jag rekommenderar varmt SEO-kursen för egenföretagare, företag och bloggare som vill lära sig grunderna i att driva trafik till sina sidor!”

– Amanda Backholm, Manttu Yoga

”Efter mitt samtal med Jennifer där vi såg över mina sociala medier, SEO och struktur känner jag mig mer organiserad och inspirerad än någonsin! Det har inte bara lett till större ordning på bloggen, jag har ett annat tänk nu och att redan i de första stegen i mitt skapande ha med mig de verktyg hon gav mig har lett till att jag producerar ett mycket mer kvalitativt innehåll! Konsultationen med henne var oerhört värdefull och något jag varmt kan rekommendera.”

– Rania Rönntoft, Northbound Media