text & artiklar

frilansartiklar

Letar du efter en professionell journalist för en artikel eller behöver du hjälp över en längre tid? Du kan anlita Kugge för enskilda artiklar eller så kan hon hålla i trådarna för större helheter – både på svenska och finska.

Kugge är effektiv, levererar material enligt briefen och håller alltid deadline.

Hon har över tio års journalistisk erfarenhet och har bland annat arbetat med nyheter, reportage, personintervjuer och seminarierapporter. Trots hundratals gjorda intervjuer tröttnar hon aldrig och är konstant nyfiken.

Oberoende av textens form skriver Kugge begriplig och bra svenska och strävar efter att vem som helst ska kunna läsa och förstå texten.

kontakta kugge

text för marknadsföring

Behöver du sökoptimerat innehåll till hemsidan? Texter för att marknadsföra företaget i till exempel ett nyhetsbrev eller sociala medier? Och vill du att texterna ska få läsaren att både känna och agera?

Jennifer har skapat innehåll för webben sedan 2014 för både mindre startupföretag, större kunder och sin egen blogg.

Hon skriver gärna hemsidestexter, bloggartiklar och inlägg till sociala medier – enligt er tonalitet och med målgruppen i åtanke. Hon är en mästare på att skapa stämningar med ord och tar alltid läsaren med på en liten resa.

kontakta jennifer

prisexempel

En artikel kostar vanligtvis runt 400–600 euro, lite beroende på textens omfattning samt hur många intervjuer som ska göras. Vi kommer alltid överens om priset innan arbetet sätter igång.

Kontakta oss för att diskutera vidare.

se portfolio

vad säger våra kunder?

”Jag har samarbetat med Michaela sedan 2018 och är en mycket nöjd kund. Michaela har skrivit artiklar till vår medlemstidning Källan och även levererat omfattande artikelpaket till våra årsberättelser. Hon är otroligt proffsig och lätt att jobba med: Michaela levererar alltid i tid och enligt beställning. Hon förstår snabbt vilken typ av text jag vill ha och ser till att jag får den. Det är ett nöje att samarbeta med Michaela och jag kan varmt rekommendera henne för olika krävande skrivjobb.”

 – Marika Mäklin, kommunikationschef vid Svenska Litteratursällskapet

”Working with Jennifer in our Swedish content marketing projects has been a pleasure. She’s great with copywriting, but also knows other aspects of digital marketing. Does what was agreed, keeps track of the deadlines, and communicates well.”

– Tuukka Rantamäki, Content Director & Partner, Advance B2B